OPET ODGOĐEN FOOTBALL MANAGER 2025: Nećete vjerovati kada izlazi!

FOTO:

Football Manager 25 najavljen je prije desetak dana i reakcije fanova na tu najavu nisu bile pozitivne. Zamjeralo se igri stavljanje ženskog nogometa u prvi plan, ismijavalo se novi logotip, a jedan od najpopularnijih komentara na promotivni spot za igru glasio je: “Ovo izgleda kao reklama za kladionicu”. (HCL.hr)

Nakon takvog prijema nije čudo da su izdavačka kuća SEGA i razvojni tim Sports Interactive odlučili parkirati autobus te odgoditi izlazak igre za 2025. godinu. Umjesto u jedanaestom mjesecu, Football Manager 25 igrat ćemo nekad tijekom trećeg mjeseca sljedeće godine.

Odgoda igre opravdava se time što ekipa treba više vremena kako bi dostavila “najveći tehnički i vizualni napredak u povijest Football Manager serijala”. Pomicanje datuma izlaska odgodilo je i sve ostalo, uključujući i premijerno prikazivanje gameplaya koje će se dogoditi u prvom mjesecu 2025.

Oni koji su prednaručili igru mogu zatražiti povrat novca, no iz Sports Interactivea napominju kako će preorder i dalje donositi raniji pristup igri – samo još nisu spremni otkriti koliko raniji.

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak