KOEFICIJENT JE BIO ČAK I 20: Jučer smo vidjeli veliko iznenađenje u Ligi nacija!

FOTO:

Jučer je započeo listopadski ciklus u Ligi nacija u kojem ćemo vidjeti utakmice trećeg i četvrtog kola u svim Ligama. U ligi B odigrane su utakmice grupa 2 i 3, a zanimljivo da smo vidjeli dvije gostujuće pobjede.

Irska je svladala Finsku 1:2 (Pohjanpalo 17′ / Scales 57′, Brady 88′), dok je Grčka priredila apsolutnu senzaciju u Londonu kod Engleske. (Bellingham 87′ / Pavlidis 49′, 90+4′)

Za najveće iznenađenje večeri pobrinula se Grčka, koja je u velikoj drami pobjedila na gostovanju kod Engleske. Vangelis Pavlidis doveo je Grke u vodstvo u 49. minuti, a u 83. poništen mu je gol za 2:0. Četiri minute poslije Jude Bellingham je udarcem izvana poravnao rezultat, no u četvrtoj minuti sudačke nadoknade Pavlidis je iskoristio zbunjenost u engleskoj obrani i donio pobjedu Grčkoj.

Koeficijent na Grčku u nekim kladionicama bio je gotovo 20, a Englezi su ovim kiksom uvelike zakomplicirali situaciju u skupini što se tiče direktne promocije u Ligu A.

Dodajmo da je susretu prethodila minuta šutnje za Georgea Baldocka, nogometaša Panathinaikosa koji je u srijedu pronađen mrtav u svom domu. Baldock je rođen u Engleskoj, a igrao je za reprezentaciju Grčke.

Za listić dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak