POZNATI PORTAL OBJAVIO: Evo tko ispada iz prvih 11 za utakmicu kod Poljske!

FOTO:

Hrvatska nogometna reprezentacija sutra igra dvoboj četvrtog kola Lige nacija kod Poljske. U slučaju pobjede Vatreni će osigurati četvrtfinale u četvrtom izdanju Lige nacija.

Kako sada stvari stoje, ni u Poljskoj nećemo moći računati na Matea Kovačića. Ključni igrač Hrvatske ostao je u Engleskoj kako bi bio uz suprugu, kojoj je termin za porod. Kako piše Index.hr, za očekivati je kako će izbornik Dalić napraviti neke promjene nakon pobjede nad Škotskom.

Premda obrana nije ostavila dobar dojam, prije svih Gvardiol, izbornik će teško mijenjati njega, Šutala i Ćaleta-Cara jer reprezentacija je tek počela igrati s trojicom u obrani, pa se taj najosjetljiviji dio momčadi mora uigrati i standardizirati u novom izdanju i sustavu. U ostalim dijelovima očekuju se izmjene igrača i zamjene pozicija.

Perišić bi prešao s desnog boka na njegov lijevi, odakle otpada Sosa, dok će desni bočni vjerojatno biti Kristijan Jakić. Modrić je u sredini naravno nedodirljiv, ali će u odnosu na subotu na klupu Luka Sučić, kojeg će zamijeniti rođak i prezimenjak Petar.

Mario Pašalić bi također morao odmarati, a umjesto njega će ući Martin Baturina. U Poljskoj bi tako mogla istrčati Hrvatska s vezom u znaku Dinama. Ako Dalić ostane pri formaciji s dva napadača, Kramariću bi partner u špici mogao biti Budimir.

Očekivani sastav Hrvatske protiv Poljske:

Livaković – Šutalo, Ćaleta-Car, Gvardiol – Jakić, Modrić, P. Sučić, Perišić – Baturina – Kramarić, Budimir (Petković).

Komentari

komentara

« Povratak