MODRI OBJAVILI VELIKU VIJEST: Evo tko se vratio Dinamu!

FOTO:

“Vratio se Petar Bočkaj”, tako glasi najnovija objava Dinama.

“Pero se danas pridružio prvoj momčadi Dinama i nastavlja s procesom rehabilitacije nakon ozljede metatarzalne kosti koju je zadobio u srpnju”, pojasnili su iz Dinama i priložili fotografiju na kojoj Bočkaj trenira na sobnom biciklu.

Bočkaja (28) se sve češće spominje kao jednog od igrača koji bi se Nenadu Bjelici mogli nametnuti iz drugog ili trećeg plana, a ova objava također bi mogla ukazivati na to. Bočkaj se ljetos vratio u Dinamo nakon posudbe u ciparskom Pafosu te je imao dogovoren transfer u turski Gaziantep, ali on je propao zbog ozljede.

Sada bi Bočkaj, koji je u Dinamo stigao u siječnju 2022. godine za 2.7 milijuna eura iz Osijeka, mogao dobiti drugu šansu u Dinamu, nakon što se u svojih prvih godinu i pol dana u klubu nije uspio nametnuti trenerima.

Bočkaj u Dinamu ima ugovor do ljeta 2027. godine i godišnju plaću od čak 550.000 eura, što ga svrstava među plaćenije igrače u svlačionici. Upravo taj teret, ali i činjenica da Dinamo još uvijek nema jasnu prvu opciju na lijevom boku, mogli bi biti argumenti zbog kojih bi Bjelica pokušao oživjeti Bočkaja i od njega dobiti opciju na toj poziciji, makar i samo u SuperSport HNL-u.

Komentari

komentara

« Povratak