DEBITIRAO POD DALIĆEM 2019. GODINE: Poznati hrvatski nogometaš potpisao za klub koji igra Europsku ligu!

FOTO:

31-godišnji hrvatski vratar, Simon Sluga, ostao je bez kluba nakon što mu je istekao ugovor s bugarskim Ludogorecom. Na novi je trebao čekati tri i pol mjeseca.

Poznati domaći mediji pišu kako je postao novi član Maccabija iz Tel Aviva. Vodeći klub izraelskog prvenstva potvrdio je da je hrvatski golman potpisao ugovor do kraja sezone.

Sluga je bio bez kluba otkako je ljetos napustio bugarski Ludogorec, u kojem je tijekom dvije i pol godine branio u 39 utakmica u kojima je primio 36 pogodaka i 19 puta sačuvao mrežu te osvojio pet trofeja.

Prema podacima Transfermarkta, Slugina karijera krenula je u Jadranu iz Poreča, pa je preko mlađih uzrasta Dinama i Rijeke došao do posudbi u mlade momčadi Juventusa i Verone. Na seniorskoj razini nosio je dres Rijeke, Pomorca, Lokomotive, Spezije, Luton Towna, Ludogoreca i sada Maccabija.

Najviše nastupa sakupio je braneći za Luton, njih 94, a slijedi Rijeka s 86 utakmica. S Riječanima je 2018. bio prvak Hrvatske te je dvaput uzeo Hrvatski kup. Prema Transfermarktu, Slugina vrijednost procijenjena je na 600 tisuća eura.

Komentari

komentara

« Povratak