LAGANA SKUPINA: Evo protiv koga bi Hrvatska igrala u kvalifikacijama za SP da je baš danas ždrijeb!

FOTO:

Jučerašnjim bodom u Varšavi kod Poljske naša Hrvatska ostvarila je veliki cilj, a to je potvrda kako ćemo biti u prvoj jakosnoj skupini na nadolazećem ždrijebu skupina za kvalifikacije za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2026. godine koje će se igrati u SAD-u, Meksiku i Kanadi.

Dalić i društvo tako će sigurno izbjeći Francusku, Španjolsku, Englesku, Njemačku, Nizozemsku, Belgiju, Portugal i Italiju. Naravno, radi se o najvećim i najboljim reprezentacijama u Europi s kojima naši imaju i dobre i loše rezultate.

A poznata nogometna stranica “We Global Football” pozabavila se sa ždrijebom da se održava baš danas. Krenimo redom, ždrijeb će se održati sredinom prosinca ove godine. UEFA je odlučila kako će biti čak 12 kvalifikacijskih skupina u kojima će biti po četiri ili pet reprezentacija. Igrat će se i kod kuće i u gostima. Samo pobjednici skupina idu direktno na Svjetsko prvenstvo. A onda klasično mudrovanje od strane UEFA-e.

Čak 16 reprezentacija (12 drugoplasiranih i četiri najbolje iz Lige nacija koje nisu završile na prva dva mjesta u kvalifikacijama) će biti ždrijebano u četiri različita Play-offa. Dakle, četiri pobjednika će se pridružiti preostalim reprezentacijama koje su osvojile svoje skupine.

“We Global Football” odradio je ždrijeb još sinoć malo prije ponoći pa je tako Hrvatska smještena u skupinu E gdje su još Slovačka, Island i Bjelorusija.

Što mislite, je li to idealna skupina za naše nogometaše?

Komentari

komentara

« Povratak