ŠPANJOLCI SE RASPISALI: Ancelotti se sukobio sa sinom zbog Modrića!

FOTO:

Real Madrid nije započeo novu sezonu kako se očekivalo. S akvizicijom Kyliana Mbappéa (25) “kraljevi” su smatrali da je projekt novih “galácticosa” završen, no rezultati u ligi nisu krenuli prema planu. Trenutno se nalaze na drugom mjestu, tri boda iza najvećeg rivala Barcelone.

U klubu je navodno izbio sukob između Carla Ancelottija (65) i njegova sina Davidea (35), a glavni razlog je kapetan Luka Modrić (39). Ancelottijev sin i asistent smatra kako bi se u veznom redu trebale forsirati mlade snage, prvenstveno Arda Güler (19), koji je zabljesnuo na ovogodišnjem Euru. No, Carlo Ancelotti i dalje smatra kako je Modrić ispred njega i vidi ga kao ključnog igrača, osobito u najvažnijim utakmicama.

Prema Radio Marci, Davide je iznio stav da bi se Gülerov potencijal mogao dodatno razviti samo ako dobije kontinuiranu minutažu. Do sada je Turčin igrao sporadično, iako je u više navrata pokazao da je sposoban preuzeti odgovornost i preokrenuti susret, čak i pored većih zvijezda poput Viniciusa Jr., Bellinghama i Mbappéa.

Modrić je, uz Danija Carvajala (33), jedini igrač koji je s Realom osvojio šest naslova Lige prvaka, što Carlo Ancelotti iznimno cijeni. Osim toga, Luka ima i mentorsku ulogu, posebno istaknutu nakon umirovljenja Tonija Kroosa (34). No, dilema se ne odnosi samo na Gülera, jer na klupi čekaju i Brahim Diaz (25) te novi produkt škole Chema (19). Ancelotti mora naći način kako uskladiti ove talente u momčadi.

Uvrštavanje Gülera u početnu postavu neizbježno bi značilo izbacivanje jedne od etabliranih zvijezda Reala. S obzirom na napadačke opcije koje Ancelotti ima na raspolaganju, uključujući Mbappéa, Viniciusa i Rodryga, integracija Gülera bez narušavanja ravnoteže momčadi predstavlja veliki izazov.

Kako će izgledati postava “kraljeva” i tko će prvi popustiti, saznat ćemo već u subotu kada Real gostuje kod Celte Vigo. (24sata)

Komentari

komentara

« Povratak