Talijani Tudora tražili da navede najvećeg hrvatskog talenta: ‘Ima jedan, jako mi se sviđa’

FOTO:

Igor Tudor bez trenerskog je angažmana još od lipnja kada je nakon svega 11 odrađenih utakmica smijenjen s klupe Lazija.

Povezivao se u međuvremenu s nekoliko talijanskih klubova, no splitski stručnjak i dalje nema trenerski posao.

“Pitate me želim li se vratiti u Italiju ili otići negdje drugdje? Pa, nema mi velike razlike, najvažnije mi je da dijelim projekt i mišljenja s klubom u kojem se nalazim”, rekao je Tudor za Tuttosport, u razgovoru o brojnim temama.

Naravno, imalo je smisla upitati Tudora o okršaju Juventusa i Lazija, koji je na rasporedu ovog vikenda.

“Igra se u Torinu, smatram da je momčad Juventusa jača, tako da prognoziram njihovu pobjedu. Kao favorite za Scudetto istaknuo bih četiri momčadi. Inter je po meni malo ispred Milana, Juventusa i Napolija. Mogli bi se tu uključiti Atalanta i Roma, eventualno i Lazio.”

Tudor je u razgovoru istaknuo i mladog talenta Juventusa Kenana Yildiza (19) koji se nametnuo te pokazao velike sposobnosti. No, Talijani su Tudora zatražili da im otkrije nekog od hrvatskih mladih talenata.

“U Hrvatskoj ima igrač koji mi se jako sviđa. To je Martin Baturina, igra za Dinamo Zagreb i može igrati i kao osmica i kao desetka”, rekao je Tudor koga su pitali i što misli o protestima igrača zbog napornog rasporeda, odnosno poziva na štrajk.

Komentari

komentara

« Povratak