SADA JE SVE POZNATO: Andrej Kramarić otkrio gdje će igrati sljedeće sezone!

FOTO:

Sjajni hrvatski napadač, Andrej Kramarić, odradio je veliki intervju za Sportske novosti u kojem je otkrio mnogo zanimljivosti.

Najbolji igrač njemačkog Hoffenheima kazao je kako ipak ništa od senzacionalnog povratka u Dinamo: “U Dinamu kažu – imalo bi smisla, ali ja ću reći da to nema smisla. To nije dobro ni za koga. Zašto bi se igrač s 35 godina, koji više nema ni pravog motiva, vratio u Dinamo? Klubu trebaju mladi koje će afirmirati, a ne veterani. Samo bih zatvorio mjesto nekom talentu.

Ne, to nema smisla. Bolje da sad to odmah iskreno i otvoreno kažem nego da se podgrijavaju neke lažne najave i priče. Osim toga, kad igrač iz lige Petice dođe u Dinamo, prvo što vidi je nedostatak kvalitetne nogometne infrastrukture…”, kazao je Kramarić.

Hoffenheim u šest kola Bundeslige ima četiri boda. Andrej Kramarić nije zabrinut.

– Malo smo lošije krenuli, nedostajalo je i sreće, ali mislim da ćemo se kroz sljedeće utakmice vratiti tamo gdje smo bili. Dobro smo startali u Europskoj ligi, sigurno ćemo zbog toga izgubiti malo energije u prvenstvu, međutim mi smo O.K. Neće biti borbe za ostanak kao prije dvije godine.

Ugovor vam istječe sljedećeg ljeta, ali imate klauzulu po kojoj možete produžiti još jednu sezonu.

– Najvjerojatnije će se automatski produžiti ugovor za još godinu dana, a potom sezonu po sezonu – rekao je Kramarić koji je u ligama Petice zabio 121 gol, od toga 119 za Hoffenheim, a dva ranije za Leicester City.

Cijeli intervju možete pročitati OVDJE.

Za analizu utakmice Borussia Dortmund – St. Pauli kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak