CURE DETALJI SUKOBA TRAMEZZANIJA I BJELICE: Komentator ostao u šoku zbog viđenog!

FOTO: Miroslav Lelas/PIXSELL

Nogometaši Istre 1961 i Dinama u susretu 10. kola HNL-a igrali su 2-2 (1-0). Domaći su dva puta vodili preko Matea Lisice (43) i Beyatta Lekoueiryja (53), no Dinamo se vraćao u igru golovima Arijana Ademija (52) i Sandra Kulenovića (80-11m).

Vidjeli smo vrlo zanimljivu utakmicu na kojoj je palo četiri pogotka, ali svu “slavu” uzeli su na kraju treneri Paolo Tramezzani i Nenad Bjelica. Naime, treneri Istre 1961 odnosno Dinama potukli su se nakon utakmice, prenose domaći mediji.

Tijekom cijele utakmice bilo je puno tenzija, trener Istre Paolo Tramezzani i njegovi suradnici stalno su se bunili na suđenje Darija Bela, a u tom procesu protestiranja je Bel podijelio i nekoliko crvenih kartona ljudima iz stožera domaće momčadi. Ipak, najveći incident dogodio se na kraju utakmice.

Nenad Bjelica i Tramezzani sukobili su se nakon što je sudac označio kraj utakmice. Zasad nije poznato zbog čega i kako točno, jer se nije moglo vidjeti u prijenosu. Zato je komentator MaxSporta Ivan Ljubić sve vidio i u prijenosu istaknuo kako je došlo do sukoba, a onda i dodao “Ne vjerujem što vidim”, prije nego se režiser prijenosa prebacio na događaje uz teren.

Kad je kamera pokazala što se događa u trenerskim prostorima, mogli smo vidjeti samo dvojicu trenera koji su već razdvojeni, a među njima je još niz ljudi koji se naguravaju, ali i sprječavaju veći sukob. Kako je rekao komentator, zaštitari i suradnici su razdvojili sukobljene trenere.

Komentari

komentara

« Povratak