I OPET ČUDNE SITUACIJE: Evo što se sada zamjera glavnom sucu susreta Slaven Belupo – Hajduk!

FOTO:

Hajduk Split ostvario je važnu pobjedu u desetom kolu HNL-a. Bijeli su u gostima kod Slaven Belupa slavili 0:2 zahvaljujući autogolu Božića te golu Biuka. Zanimljivo, oba pogotka pala su u prvom poluvremenu.

No, i nakon ove utakmice vuku se repovi. ‘Farmaceuti’ su zabijali u 13. i 15. minuti preko Caimacova i Nestorovskog, ali oba puta se aktivirao VAR koji je prema svemu sudeći očekivano poništio golove Slaven Belupa.

I onda kreće Hajduk koji u 39. minuti dolazi do vodstva. Autogol je zabio Tomislav Božić. Rakitić je ubacio iz slobodnog udarca, a Božić je na prvoj vratnici htio očistiti opasnost, ali nije dobro reagirao te je glavom smjestio loptu u vlastitu mrežu.

Samo pet minuta poslije konačnih 0:2 postavlja povratnik Stipe Biuk. Preciznim udarcem s lijeve strane pogodio je dalji kut gola domaćih, ali i to je išao provjeravati VAR. Gledao se eventualni prekršaj Dialla, koji je u duelu s Bosecom odnio loptu i proslijedio je do Biuka. Čini se da je pritom pogodio i Boseca kopačkom u glavu. No, VAR je potvrdio odluku suca Čuline tako da pogodak vrijedi!

Neki navijači smatraju kako Slavenu nije priznat čisti gol te kako je prije drugog gola Hajduka bio prekršaj nad Slavenovim igračem… što Vi mislite?

Komentari

komentara

« Povratak