BIO BI TO STRAŠAN UDARAC: Ponajbolji igrač Dinama upitan za Salzburg!

FOTO:

Hrvatski prvak Dinamo Zagreb u srijedu gostuje kod austrijskog viceprvaka RB Salzburga. UEFA je danas potvrdila tko će biti glavni djelitelj. Ta čast pripala je 41- godišnjem nizozemskom sucu Danny Makkelie-u!

Iako je dotični kontroverzan u Lijepoj našoj zbog skandaloznog suđenja na susretu Hrvatska – Italija, trenera Nenada Bjelicu sada brine hoće li na toj utakmici imati ponajboljeg igrača. Naime, pojavio se veliki problem u Maksimiru.

Kako piše Index.hr, 30-godišnji Bruno Petković je upitan za taj susret! Bruno je u posljednjem kolu kod Istre bio na klupi pa je morao ući u igru u 70. minuti umjesto Pjace pri rezultati 2:1 za Istru. I onda je baš on uspio isprovocirati kazneni udarac za Dinamo kojeg je uspješno realizirao Sandro Kulenović.

Petković je bo na klupi jer, kako piše isti portal, ima problema s aduktorom. Ostaje za vidjeti kakva će biti reakcija Bjelice jer ako ne bude Petkovića onda ostaje samo na jednom napadaču, a to je Sandro Kulenović.

Inače, Salzburgu ove sezone baš ne cvjetaju ruže. S ukupno sedam primljenih golova u Ligi prvaka izgubio je od Sparte Prag i Bresta. Ne ide mu bajno ni u domaćem prvenstvu gdje ga je s 5:0 deklasirao Sturm iz Graza, klub koji ga je prošle godine skinuo s trona nakon duge dominacije, ali i dalje se nedvojbeno radi o ozbiljnom protivniku kojeg s klupe vodi bivši dugogodišnji pomoćnik Jurgena Kloppa u Liverpoolu, Nizozemac Pepijn Lijnders.

Komentari

komentara

« Povratak