ZAŠTO GA DINAMO NIJE DOVEO? Dejan Lovren odigrao sjajnu utakmicu u derbiju grčkog nogometa!

FOTO:

Legendarni hrvatski nogometaš, Dejan Lovren, sredinom rujna prešao je iz Lyona u grčki PAOK. Osvajač brončane i srebrne medalje s hrvatskom reprezentacijom bio je uvelike povezan s velikim povratkom u Dinamo Zagreb, ali to se ipak nije dogodilo.

Na kraju je završio u Grčkoj gdje je zasad odradio dva nastupa. Posebno inspiriran bio je u nedjelju kada je bio prema mnogima najbolji na terenu. Njegov PAOK imao je derbi protiv AEK-a iz Atene koji je završio remijem 1:1.

“Veličanstvena predstava hrvatskog stopera dokazuje da u našu zemlju nije došao zbog posljednjeg ugovora karijere i mirovine. Gotovo nepogrešiv, bio je zvijezda derbija u Ateni.

Imponirao je samopouzdanošću igrača koji je dugo uspio ostati na vrhunskoj razini. Ali Lovrenov nastup značio je i puno više. Trener Razvan Lucescu sada zna da će mu Lovren u kombinaciji s Coleyjem omogućiti miran san”, piše Sportime koji je Lovrenu za predstavu u derbiju dao ocjenu 20. Od mogućih 10.

Lovrenove brojke protiv AEK-a svjedoče da je dobio sve duele na travnjaku (4/4) i izgubio samo jedan u zraku (4/5). Tako je zaslužio ocjenu 7.3 kod Sofascorea.

Za analizu utakmice Real Madrid – Borussia Dortmund kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak