JE LI MOŽDA POVRATAK U DINAMO REALAN? Pljušte žestoke kritike na račun nekadašnjeg dinamovca!

FOTO:

25-godišnji Luka Ivanušec prošlog je ljeta stigao u Feyenoord kao veliko pojačanje nakon impresivnih nastupa za Dinamo i hrvatsku reprezentaciju, u transferu vrijednom 8.5 milijuna eura.

U svojoj prvoj sezoni igrao je pod vodstvom tadašnjeg trenera Arnea Slota, sadašnjeg menadžera Liverpoola. Međutim, dolaskom novog trenera Brana Priske, Ivanušec je pao u treći plan. Ove sezone u domaćem prvenstvu skupio je nešto više od dva sata igre.

Nizozemski nogometni komentatori Martijn Krabbendam i Michel van Egmond kritizirali su Ivanušeca kao lošu kupovinu. “Mislio sam da je bio dobar transfer,” rekao je Van Egmond, dok je Krabbendam dodao: “Protiv Utrechta je izgledalo kao da bi mogao biti kvalitetan igrač.”

Van Egmond je zatim komentirao: “Skoro su ga svi zaboravili. Nisam ni razmišljao o njemu. Do sada se pokazao kao loša kupovina.” Krabbendam je dodao: “I bio je skup. Ali gdje ga smjestiti?” Van Egmond je odgovorio: “Na klupu.”

Ivanušec je prošle subote odigrao 25 minuta protiv Go Ahead Eaglesa, dok je prethodne utakmice protiv Nijmegena i Twentea proveo na klupi. Iako ne dobiva minutažu u klubu, izbornik Zlatko Dalić pozvao ga je u hrvatsku reprezentaciju za Ligu nacija u rujnu i listopadu, no nije mu pružio priliku za igru.

Inače, među navijačkim kuloarima spominje se Ivanušec kojeg bi rado opet vidjeli na Maksimiru. Uoči transfera u Feyenoord odigrao je nekoliko sjajnih partija u dresu Dinama.

Za analizu utakmice Monaco – Crvena zvezda kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak