UZBUDLJIVA UTAKMICA: Juniori Dinama izgubili od juniora Salzburga!

FOTO:

Juniori Dinama poraženi su u trećem kolu grupne faze Lige prvaka mladih. U Austriji su rezultatom 3:2 bili bolji njihovi vršnjaci iz RB Salzburga.

Nakon poraza od Bayerna i pobjede protiv Monaca, juniori Dinama imaju tri boda. Domaćini su danas bili bolja ekipa tijekom cijelog susreta i zasluženo su slavili. Dva gola za RB Salzburg je zabio Philip Verhounig, a jedan je dodao Zeteny Jano. Golove za Dinamo postigli su Sven Šunta i Niko Šepić.

Philip Verhounig doveo je Salzburg u vodstvo već u četvrtoj minuti. Baidoo i Jano su duplim pasom na desnoj strani izigrali obranu Dinama, a Jano je oštrim ubačajem pronašao Verhouniga koji zabija. Dinamo je u prvom poluvremenu ostao bez izrađenih prilika, ali u 39. minuti Šunta je poentirao majstorskim udarcem iz slobodnjaka.

Pucao je s lijeve strane iskosa s oko dvadesetak metara udaljenosti i neobranjivo je naciljao suprotne rašlje. U drugom dijelu domaćini su ubrzo opet uspostavili inicijativu. U 53. minuti Verhounig je poentirao snažnim udarcem iz kaznenog prostora nakon povratne lopte Bendre.

Nakon što je Leon Jakirović skrivio penal, u 87. minuti s bijele točke zabija Jano za 3:1. Samo jednu minutu kasnije, Jano na centru dobiva drugi žuti karton. S igračem više Dinamo je jurnuo naprijed, ali Šepić je u drugoj minuti nadoknade prizemnim udarcem s dvadesetak metara uspio samo ublažiti poraz.

Komentari

komentara

« Povratak