BJELICA JE SVE REKAO: “On je bio savršen, čista desetka večeras!”

FOTO:

Dinamo Zagreb je na gostovanju pobijedio RB Salzburg 0:2 u trećem kolu Lige prvaka.

Strijelci Dinama bili su Sandro Kulenović u 49. i Bruno Petković u 84. minuti, a austrijski viceprvak je od 66. minute imao igrača manje jer je direktan crveni karton dobio golman Alexander Schlager. Utakmicu je komentirao Nenad Bjelica, trener Dinama.

“Prije svega bih čestitao svojoj ekipi na pobjedu koju mislim da smo apsolutno zaslužili. Držali smo pod kontrolom cijelu utakmicu, nismo dali ništa protivniku osim nekih polušansica na kraju. Bili smo perfektni u obrani, a u prvom dijelu nam je možda falilo više agresivnosti prema naprijed”, rekao je Bjelica na početku.

Igrači su dakle ispunili vaše zahtjeve?

Mi smo na terenu primijenili sve što smo htjeli. Sve što sam tražio od igrača, sve kretnje. Tražio sam puno igre preko bokova, sve što smo trenirali su primijenili na terenu. Trebalo je i malo sreće, ali i kvalitete. Mi smo pokazali da imamo oboje.

Tko je danas bio najbolji?

Ne znam koga bih izdvojio danas, svi su bili sjajni. Mišić… desetka, stvarno, kako je kontrolirao igru i odmarao nas kad nas je trebalo odmorit. Stvarno je bio savršen. Sretan sam da smo defenzivno jako dobro stajali.

Komentari

komentara

« Povratak