KAKAV NEPROFESIONALIZAM: Pogledajte nesvakidašnju tugu kod srpskog komentatora dok Dinamo puni Salzburg!

FOTO:

Hrvatski prvak Dinamo Zagreb jučer je u gostima svladao austrijski Salzburg 0:2 u sklopu trećeg kola Lige prvaka.

Prvi dio završio je bez golova, a onda smo vidjeli pravu ludnicu igrača Dinama. U 49. minuti vodstvo Dinamu donosi napadač Sandro Kulenović nakon sjajne asistencije Ristovskog, a konačnih 0:2 postavlja Bruno Petković kojem je također Ristovski asistirao.

Zagrebačkom klubu ovo je bila prva pobjeda u novoj sezoni Lige prvaka nakon poraza od Bayerna (9:2) i remija s Monacom (2:2). Salzburg je doživio treći poraz nakon što nije uspio doći do bodova protiv Sparte Prag (3:0) i Bresta (0:4). Logično, ovom pobjedom Dinamo je napravio ogroman skok na tablici u Ligi prvaka pa su tako trenutno 22. klub u najelitnijem klupskom nogometnom natjecanju.

A ono što je urnebesno je komentator sa srpske Arene Sport koji je vodio prijenos utakmice Salzburg – Dinamo. Naime, kod pogotka Kulenovića prvo je rekao krivu informaciju kako je to tek treći gol Dinama (a zapravo bio je peti, Petkovićev je šesti) u Ligi prvaka. Potom je praktički otvoreno kazao kako je pogodak plod šlampavosti domaće defenzive, a ne neka prevelika kvaliteta Dinama.

Potom je za crveni karton Salzburga rekao kako je diskutabilna odluka, ali je potom iz drugog gledanja snimke shvatio kakvu grešku je napravio 28-godišnji Schlager.

I onda kao šlag na tortu bio je pogodak Petkovića, komentator se ponašao utučeno kao da je hrvatski prvak u najmanju ruku povisio vodstvo na 0:2 protiv srpskog predstavnika…

Komentari

komentara

« Povratak