JOŠ JEDNOM POKAZAO DA JE LOŠ PROGNOZER: Nećete vjerovati što je Aleksandar Vučić prognozirao za utakmicu Monaco – Zvezda!

FOTO:

Srpski velikan Crvena zvezda apsolutni je vladar u tamošnjem nogometu. Već sedam godina su prvaci svoje države, a redovito igraju Ligu prvaka ili Europsku ligu.

Ovog ljeta bilo je vrlo prometno u redovima kluba s Marakane. Naime, što se tiče prodaje igrača zaradili su čak 25 milijuna eura, ali dobar dio iznosa je uložen u nove igrače. U dolaske su tako izdvojili 17.5 milijuna eura. Iz tog razloga očekuje se barem nekakav rezultat u Europi.

Iako su grupnu fazu najelitnijeg nogometnog natjecanja ostvarili slavljem nad norveškim Bodo/Glimtom, sigurno nisu očekivali kako će u tri uvodne utakmice biti bez bodova uz gol razliku 2:1. Iza Zvezde samo su još RB Salzburg, Young Boys i Slovan Bratislava.

Zvezda je redom gubila od Benfice kod kuće 1:2 te u gostima kod Intera 0:4 i Monaca 1:5. Mora se priznati kako su to izuzetno teški protivnici, ali protiv Benfice je malo nedostajalo za bod. Isto tako mora se priznati kako im ždrijeb za protivnike nije bio previše naklonjen jer slijedi domaći okršaj protiv Barcelone. Do kraja godine će ugostiti još Stuttgart te novo gostovanje u Milanu, ali ovog puta kod AC Milana. Tek nešto pogodniji protivnici dolaze tek u sedmom i osmom kolu kada će igrati protiv PSV Eindhovena i Young Boysa.

A kao loš prognozer još jednom se pokazao srpski predsjednik Aleksandar Vučić. Naime, on je dan prije utakmice kod Monaca dao svoju prognozu:

“Monaco protiv Zvezde sutra? Mislim da će biti 2:2”, ispalio je Vučko. Nažalost po njega, nije se ponovio rezultat iz Maksimira kada su Dinamo i Monaco upravo odigrali 2:2.

Komentari

komentara

« Povratak