JESTE LI VIDJELI OVO ZA VRIJEME UTAKMICE? Ancelotti se sukobio s klupom Barcelone! Nakon utakmice otkrio zašto je poludio…

FOTO:

11. kolo španjolske La Lige donijelo nam je El Clasico koji se odigrao u Madridu. Barcelona je doslovce ponizila ‘Kraljeve’ s nestvarnih 0:4.

Ono što je zanimljivo za derbi je da su sva četiri pogotka pala u drugom poluvremenu. Prvo je nogometaše Reala s dva brza gola šokirao Robert Lewandowski, da bi ih dokrajčili Lamine Yamal, koji je postao najmlađi strijelac u povijesti El Clasica, i Raphinha. Hrvatski velikan, Luka Modrić, je za Real igrao od 63. minute.

Imao je Real Madrid neke konkretne prilike preko Mbappea, ali francuska zvijezda odigrala je uistinu očajnu utakmicu. Naime, pojačanje iz Pariza našlo se čak osam puta u zaleđu. Susret je poslije prokomentirao trener domaćina, Carlo Ancelotti:

“Moj stav je da je ovo bila izjednačena utakmica. Imali smo neke prilike, igralo se jako intenzivno u prvom poluvremenu, mogli smo zabiti da smo bili malo precizniji. Mogli smo mi biti ti koji će povesti. Kad su zabili, odmah su zabili dva gola i isisali svu energiju iz nas. Imali su puno prostora jer smo mi riskirali u zadnjoj liniji, a oni su bili jako opasni iz kontranapada.

Bio sam zadovoljan s time kako smo igrali u prvom dijelu. Očito je sada da je ovo snažan udarac za nas. Moram zahvaliti navijačima koji su do kraja bili uz nas. Dobro smo se natjecali 60 minuta, a posljednjih 30 minuta moramo zaboraviti”, rekao je Ancelotti na početku presice.

Inače, susret je obilježio sukob Ancelottija s klupom Barcelone: “Nisam se zakačio s Flickom, nego s njegovim pomoćnikom koji se nije ponašao kao gospodin. To sam rekao i Flicku koji se složio”, rekao je Ancelotti.

Za listić dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak