POTEZ O KOJEM NE PRESTAJU PRIČATI MADRIĐANI: Pogledajte kako je Mbappe upropastio Modrićevu loptu s očima!

FOTO:

Povijesnu blamažu doživjeli su igrači Real Madrida u 11. kolu španjolskog prvenstva. Barcelona je Kraljeve s 4:0 ponizila usred Madrida i odvojila se na vrhu tablice sa šest bodova prednosti.

Katalonce je u vodstvo doveo Robert Lewandowski dvama brzim pogotcima u 54. i 56. minuti. Na tri pogotka prednosti povisio je Lamine Yamal u 77., dok je konačni rezultat postavio Raphinha u 85. minuti. Madriđani su na prvi pogled imali veliki broj prilika, no one bi se vrlo brzo ispostavile kao zaleđa, u kojima je pretežito obitavao Kylian Mbappé.

Zvijezda Reala ‘nestvarnih‘ osam puta našla se u nedozvoljenoj poziciji.

A jedan put kada se nije našao, već je na vrijeme krenuo s utrčavanjem, priliku nije iskoristio. Tu mu je priliku, naime, omogućio Luka Modrić, koji je u igru ušao u 63. minuti i pokušao donijeti pozitivan impuls, međutim njegovi su suigrači već bili u ‘nepovratnom‘ ponoru.

Sjajnim i pravovremenim proigravanjem kapetan Vatrenih uspio je izbaciti cijelu gostujuću obranu, no francuski napadač to nije iskoristio, već je u stopostotnoj situaciji pucao ravno u vratara Barce Iñakija Peñu.

Za analizu utakmice Inter – Juventus kliknite OVDJE.

MODRIĆEVO PROIGRAVANJE POGLEDAJTE OVDJE

Komentari

komentara

« Povratak