JE LI TO NAPOKON TA SEZONA? Legendarni hajdukovac u euforiji: “Gazimo sve redom…”

FOTO:

Hajduk je u 11. kolu SuperSport HNL-a pobijedio Lokomotivu 2:1 i tako barem privremeno pobjegao Rijeci i Dinamu na sedam bodova prednosti.

Bijeli su pogotkom Nike Sigura u 76. dobili 2-1 žilave Lokose. Prije toga je Duje Čop u 27. izjednačio na 1-1, nakon kardinalne pogreške miljenika navijača Lovre Kalinića, dok je za 1-0 Bilih glavom zabio Marko Livaja.

Euforija definitivno trese Split jer za poraz ove sezone, barem u prvenstvu, još uvijek ne znaju. Tako je Zoran Vulić u razgovoru za Net.hr otvoreno kazao:

“Gazimo, gazimo sve redom! Lokomotiva je jedna dobra momčad. Najbitniji je rezultat, na kraju svega je rezultat ono što se pamti. Nakon svake utakmice rezultat je najbitniji i to je bit igre, svih 90 minuta. Hajduk je došao do 11 uzastopne utakmice bez poraza, što se nije dogodilo od sezone 2010./2011. Idemo dalje, na redu je Varaždin, treba se pripremiti. Svaka utakmica je bitna”, rekao je Vulić te potom dodaje:

“Kate je moj prijatelj, dobar je Kate, najtrofejniji igrač i trener Hajduka, ako gledamo po uspješnosti, čovik ipo. Znamo svi tko je Ivan Katalinić”, hvali Vulić svoga Katu i dodaje.

“Najbitnije je da su Bili pobjedili i proslavili pobjedu s Torcidom, koja je slavila rođendan. To je najbitnije. I drago mi je radi malog Sigura, u zadnje vrijeme ne igra i drago mi je da se vratio s golom. Nadam se da će imati puno veću minutažu u budućim utakmicama”.

Ivan Katalinić, njegov prijatelj, trener je koji drži rekord sa 12 utakmica na klupi Hajduka bez poraza…

Komentari

komentara

« Povratak