PRVI ČOVJEK REALA ODLUČIO NAKON TEŠKOG PORAZA: “Kraljevi” na zimu dovode dvije velike zvijezde!

FOTO:

Real Madrid jučer je teško stradao u El Clasicu, i to kod kuće. Barcelona ih je razbila s nestvarnih 0:4.

Ono što je zanimljivo za derbi je da su sva četiri pogotka pala u drugom poluvremenu. Prvo je nogometaše Reala s dva brza gola šokirao Robert Lewandowski, da bi ih dokrajčili Lamine Yamal, koji je postao najmlađi strijelac u povijesti El Clasica, i Raphinha. Hrvatski velikan, Luka Modrić, je za Real igrao od 63. minute.

Španjolski mediji pišu kako je prvi čovjek Reala, Florentino Perez, teško doživio ovaj debakl te kako se sprema na velike transfere u nadolazećem zimskom prijelaznom roku. Isti mediji pišu kako će novi igrač Reala sigurno postati 26-godišnji desni bek iz Engleske, Trent Alexander-Arnold.

Posve je jasno kako Lucas Vazquez ne može dostojno zamijeniti ozlijeđenog Carvajala, pa su u klubu započeli s ‘operacijom Trent’. Igraču Liverpoola istječe ugovor s Redsima sljedećeg ljeta i tu je prilika koju vidi Perez i njegovi suradnici.

Osim toga, jasno je kako Real mora dobro popuniti rupu među stoperima. Tu je jedini oslonac ostao Antonio Rudiger. Želio je Perez dovesti mlado Yoroa, ali dotični je završio u Manchester Unitedu.

Komentari

komentara

« Povratak