BJELICA JE JAKO LJUT: Evo što je trener Dinama rekao nakon poraza od Osijeka!

FOTO:

Osijek je u 11. kolu HNL-a uspio kreirati veliku senzaciju svladavši Dinamo usred Zagreba. Bilo je 2:4 za Osječane.

Dva gola za Osijek zabio je Arnel Jakupović, a po jedan su dali Hernani i Roko Jurišić. Za Dinamo je dvaput pogodio Marko Pjaca. Momčad Nenada Bjelice ovime je povezala dvije utakmice bez pobjede u prvenstvu. Vodeći Hajduk joj je pobjegao na sedam bodova razlike. Utakmicu je komentirao Nenad Bjelica.

“Čestitam Osijeku na zasluženoj pobjedi. Da smo na 1:0 zabili Baturininu šansu, vjerojatno bi utakmica krenula u drugom smjeru. Nakon toga smo primili dva gola kakva ne smijemo primati, a onda i treći nakon 2:2. Previše je to grešaka za klub poput Dinama”, rekao je Bjelica pa dodao:

“Moramo se popraviti u obrani. Prema naprijed smo dobri, stvaramo šanse, ali igrači moraju shvatiti da se mora napadati i braniti s 11 igrača. To nije pravilo koje vrijedi samo za Ligu prvaka nego i za SHNL.”

Koliko je Dinamu nedostajao Theophile-Catherine?

Što ste vi novinari pisali o Theophileu, to ne može pas s maslom pojesti. Bio je krvnik Dinama nakon Šahtara, a sad odjednom kao ne možemo bez njega. Danas je drugi igrač dobio priliku, uveo je Dinamo u Ligu prvaka. Ne bih stavljao krivicu za ovo na to da je netko nedostajao. Ja preuzimam odgovornost za ovaj poraz jer sam ja odlučio da igramo ovako kako igramo.

Dinamo je u 11 utakmica primio 15 golova. Kako to komentirate?

To je užas, užas. Kad se sjetim koliko golova je Dinamo primao u mojem prvom mandatu, ovo je užas. Jako sam razočaran zbog toga. Problem je kad igramo svaka tri dana i nemamo vremena nešto trenirati. Preuzimanjem ekipe na pola sezone i igranjem u tom ritmu onda preuzimaš i rizik da nećeš moći trenirati. U Ligi prvaka smo shvatili da se moramo braniti sa svih 11, ali u SHNL-u još nismo.

Danas nije bio problem pristup igrača, kao što je možda bio u Puli.

Ma ni u Puli nije to bio problem, protivnik je bio jako dobro organiziran i neugodan. Ne bih puno pričao o pristupu. Igrači su bili svjesni važnosti današnje utakmice. Jednostavno splet okolnosti je bio takav kakav je bio.

Sedam bodova minusa?

To nije mali zaostatak, ali moramo se baviti svojim utakmicama i pobjeđivati ih, a ne gledati Hajduk. Činjenica je da se s Hajdukom još triput sastajemo, dakle sve je još u našim rukama, ali moramo se fokusirati na SHNL i samo SHNL.

Komentari

komentara

« Povratak