KAKO SE SVE OKRENULO: Evo što je trener Osijeka rekao nakon rušenja Dinama!

FOTO:

Osijek je pobijedio Dinamo 2:4 u utakmici 11. kola SuperSport HNL-a na Maksimiru. Dva gola za Osijek zabio je Arnel Jakupović, a po jedan su dali Hernani i Roko Jurišić.

Za Dinamo je dvaput pogodio Marko Pjaca. Momčad Nenada Bjelice ovime je povezala dvije utakmice bez pobjede u prvenstvu. Vodeći Hajduk joj je pobjegao na sedam bodova razlike. Utakmicu je komentirao Federico Coppitelli, trener Osijeka.

“Moram ponovno pogledati utakmicu da bih si zaokružio dojmove, ali Hernani je postigao sjajan gol. Mislim da smo generalno odigrali odličnu utakmicu. Imali smo malih pogrešaka na početku, ali kako je utakmica odmicala, tako smo se dizali. Nije bitan samo rezultat nego i kako smo do njega došli. Želim da uvijek igramo s ovakvim stavom i da imamo identitet”, rekao je Coppitelli prije pitanja novinara.

Najveća pobjeda u karijeri?

Da, mislim da jest.

Jeste li se posebno pripremali za ovo?

Znali smo da imamo za protivnika možda i najbolju momčad u ligi. Dinamo je momčad koja igra u Ligi prvaka, tako da tu nije trebalo previše motivacije.

Najbolji igrači?

Ne bih izdvajao pojedince, svi su dali doprinos. Sretan sam kako smo odigrali kao momčad. Igrali smo dobro i prije, ali nije nas rezultat mazio. Jakupović nas je puno digao. Nije bio u nekoj formi i trebalo mu je vremena. Svima nam je trebalo vremena da se posložimo i počnemo igrati kako želimo.

Je li Dinamo još uvijek favorit za osvajanje naslova prvaka?

Mislim da jest. Dinamo i dalje ima najbolju momčad, ali Hajduk ima sedam bodova prednosti i to nije tako malo. Dinamo će se vjerojatno sve više dizati kako prvenstvo bude odmicalo.

Komentari

komentara

« Povratak