EVO I NJEGA U TRENERSKIM VODAMA: Frank Lampard preuzima poznati engleski klub!

FOTO:

Znate onu odličnu kada predugo igrate Football Manager, a bivši igrači odjednom postaju menadžeri klubova? Pa, to se događa i u stvarnom životu i sada nakon što je Steven Gerrard zamijenio svoju ulogu u Liverpoolovim mlađim kategorijama za menadžersku ulogu u Rangersima, Lampard je također na rubu dobivanja posla u jednom engleskom klubu.

LAMPARD JE SPREMAN!

Sada, najnovije iznenadno imenovanje menadžera u jednom engleskom klubu bi moglo biti na radaru, a ono uključuje bivšeg Chelseajevog i Manchester Cityjevog igrača Frank Lamparda.

Lampard, koji je sinoć radio za BT Sport kako bi pomogao u analizi Lige prvaka, potvrdio je da je u tekućim razgovorima sa klubom iz Championshipa Derby Countyjem kako bi popunio njihovu menadžersku poziciju.

Bivši veznjak Engleske je u mirovini od prošle godine kada je završio sjajnu karijeru sa klubom New York iz MLS-a i pojavio se kao glavni favorit za preuzimanje Derby Countyja. Govoreći nakon finala Lige prvaka, Chelseajeva legenda je rekla: “Postoji interes od strane Derbyja, razgovarao sam sa njima.” “Ambiciozan sam i želim postati menadžer u nekom trenutku. To je veliki klub, sa velikom tradicijom i velikom poviješću, koja mi se jako sviđa.”

“Nastavit ćemo razgovarati kada odem kući i vidjet ćemo.” Lampard, koji ima 39 godina, preuzeo bi klub koji očajnički traga za promocijom u Premier ligu, jer su u posljednjih 10 godina za dlaku propuštali promocije.

Teški dani su pred Kariusom: Liverpoolov tragičar moli navijače za oprost!

Komentari

komentara

« Povratak