AGENT POTVRDIO: Lewandowski odlazi iz Bayerna, a ovo su potencijalne destinacije!

FOTO:

Izgleda kako je završila avantura poljskog napadača u bavarskom gigantu. Naime, Robert Lewandowski na izlaznim je vratima Bayerna…

AGENT POTVRDIO

Ne, ovo nije samo još jedan zanimljiv trač koji će nam se poigrati maštom jer je sve potvrdio igračev agent. Prema njegovim riječima Lewandowski želi napustiti Bayern ovog ljeta, a potencijalnih destinacija zaista ima jako puno.

Zanimljivo, poljski napadač zaposlio je agenta Pinija Zahavu početkom godine kad su krenule priče da će sjajni nogometaš postati novi igrač Real Madrida. No, te priče su izgleda ohladile i krenuli su novi tračevi.

“Robert vjeruje da mu treba promjena u karijeri te novi izazov”, rekao je Zahavi za Sport Bild te dodao: “Uprava Bayerna to zna. Vjerujem da će brzo doći do velikog transfera i da će svi biti zadovoljni zbog toga.”

Bayern je negirao ikakav kontakt kraljevskog kluba za napadača, ali tračevi su Lewandowskog povezivali s brojnim klubovima europskog vrha poput Manchester UnitedaChelseaja te PSG-a.

Zahavi, koji je sudjelovao i u nekoć rekordnom transferu Ria Ferdinanda u United, ima ideju kako učiniti taj transfer kreativnijim, te bi u Bavarsku uz ogromnu svotu novca došao i igrač kao zamjena za poljskog napadača, a kao mogući primjeri za razmjenu zasad se spominju Chelseajev Alvaro Morata te Edinson Cavani, igrač PSG-a. A sada je aktualna priča kako će Poljak pojačati Juventus kojeg bi mogao napustiti Higuain.

No, unatoč stalnim natpisima u medijima, uprava Bayerna očekivala je kako će 29-godišnji napadač ostati u Bayernu još jednu sezonu nakon dolaska novog trenera, hrvatskog stratega Nike Kovača. Lewa je i dalje moćan napadač, u to nema sumnje, ali izgleda kako vapi za novom avanturom…

Ancelotti na mukama: Napolijeva zvijezda priznala „koketiranje“ s Manchester Unitedom!

Komentari

komentara

« Povratak