TAKO SE TO RADI: Mandžo sjajno odgovorio na Mascheranovu provokaciju!

FOTO:

Vatreni su sasvim zasluženo dobili Argentinu u drugom kolu svoje skupine, a reakcije se ne stišavaju ni nekoliko dana kasnije.

Mandžo postao viralni hit

Dalićeva ekipa je nadigrala nemoćne Gaučose, koji su se cijeli susret služili nedopuštenim sredstvima da zaustave naše igrače. Kada bi im Mandžukić i ostali vratili, onda bi ostali ležati na travnjaku i plakati poput djevojčice kojoj su uzeli najdražu igračku.

A što tek reći za izbornika Sampaolija? Ne bi bilo ništa čudno da se pridružio Messiju u nekom kontranapadu koliko je izlazio iz svog izborničkog prostora, sva sreća pa Argentinci nisu puno prijetili iz kontre…

Na bespućima interneta izašao je jedan video u kojem su glavni protagonisti Javier Mascherano i Mario Mandžukić. Napadač Juventusa je Mascheranu pokazao na rukavu oznaku Fair playa, što je ovaj potpuno zanemario i još ga nagazio po nozi. Super Mario je to prijavio sucu Irmatovu, koji ipak nije dorastao ovakvim velikim utakmicama, ali nije jedini sudac koji je zalutao u Rusiju.

Odgovor Vatrenog bio je sjajan, spustio je prgavom Argentincu tako što ga je pogledom tražio gdje je, aludirajući na njegov nizak rast. Sve je to promatrao Paulo Dybala, a malo mu je trebalo da prasne u smijeh.

Messi i ekipa su nesumnjivo nogometaši koji su obilježili jednu eru nogometa, sve je super kada pobjeđuju, no kada im se bliži poraz postaju jako mali i neugodni ljudi.

Komentari

komentara

« Povratak