Raspada se momčad Milana: zbog financijskog fair-playa prodaju dva ključna igrača?!

FOTO:

U Milanu je opet turbulentno. Zbog kršenja UEFA-inog financijskog fair-playa, AC Milanu prijeti izbacivanje iz Europske lige. Ipak, najgore od svega je što će morati prodati ponajbolje igrače. Rossoneri će itekako strepiti…

Raspad momčadi?

Leonardo Bonucci i Gianluigi Donnarumma mogli bi uskoro napustiti redove posrnulog giganta Milana. Za obojicu su već pristigle ponude koje će Milan teško odbiti, pogotovo ako ih FIFA „opali“ po džepu.

Za Bonuccija je zainteresiran Manchester United. Crveni ga vragovi vide kao potencijalno pojačanje u obrani, a za njega navodno nude oko 40 milijuna eura. Ovaj 31-godišnjak prema Transfermarktu vrijedi 35 milijuna eura.

Gianluigi Donnarumma bi mogao preseliti u Paris Saint-Germain. Ipak, PSG isto kao i Milan ima problema s financijskom fair-playem pa je mladi Gigi opcija samo u slučaju odlaska Kevina Trappa ili prvog vratara Alphonsea Areole.

Bilo kako bilo, gazda PSG, Nasser Al-Khelaifi, nedavno je viđen u Milanu, tako da je moguće da je „na meti“ još koji igrač crveno-crnih. U svakom slučaju, Milan treba prvo vidjeti rasplet situacije s UEFA-om.

KAKAV GOSPODIN: Evo što je izbornik Zlatko Dalić rekao nakon pobjede protiv Islanda!

Komentari

komentara

« Povratak