O kojoj on to Argentini priča? Messi se konačno obratio novinarima i prokomentirao utakmicu s Hrvatskom!

FOTO:

Nakon poraza argentinske reprezentacije od Hrvatske, dobar dio igrača nije bio raspoložen za ikakve izjave i komentare. Osim grube igre Argentinaca na terenu, ostaje upamćeno i posve neočekivano nesportsko ponašanje kapetana reprezentacije, Lionela Messija. Naime, Leo je nakon utakmice s Hrvatskom, glavom bez obzira, „pobjegao“ u svlačionicu. Bez riječi i bez stiska ruke pobjednicima…

Nakon gotovo tjedan dana

Messiju je trebalo gotovo tjedan dana da se oglasi o utakmici s Hrvatskom. Medijsko obraćanje argentinske zvijezde dogodilo se tek nakon što je Argentina pobijedila Nigeriju i izborila ulazak u osminu finala Svjetskog prvenstva.

Na pitanje novinara o činjenici da je Argentina bila na rubu ispadanja Messi je odgovorio:

„To bi bio jako ružan kraj. Bila bi velika nepravda za sve nas da smo ispali s prvenstva. I nakon prve utakmice s Islandom smo zaslužili pobijediti no krivnja je bila na meni jer sam promašio penal.”

Što se tiče utakmice s Hrvatskom, argentinski „čarobnjak“ je konačno skupio hrabrost za ne baš realan komentar:

„U drugoj utakmici smo igrali dobro do prvog gola. Nakon toga smo postali neuredni, neorganizirani, ostavljali smo prostor te nepotrebno poklonili dva gola Hrvatskoj. Zbog toga smo se našli u teškoj situaciji na utakmici s Nigerijom. Ipak, ja sam znao da je Bog uz nas te da nas neće ostaviti!“

Borba s Nigerijom, u zadnjem kolu, i dani koji su joj prethodili bili su za Argentince poprilično teški.

„Ne sjećam se da sam ikad doživio takvu patnju. Zbog cijele situacije, zbog uloga koji je bio u ovom susretu. Prolazili smo kroz zaista teške trenutke. Bez obzira što nismo bili pobijedili u prve dvije utakmice znali smo da imamo veliku priliku.“, objasnio je Leo.

Hrvati su na cijeni: Duje Ćaleta-Car nakon Mundijala seli u Italiju?

Komentari

komentara

« Povratak