KAPETAN OBJASNIO: Ademi je ovom izjavom dokazao zašto je Dinamo prava momčad!

FOTO: Zarko Basic/PIXSELL

Momčad Nenada Bjelica još jednom je pokazala u 90 minuta kako izgledaju zaista europski. Iako su samo kratko zajedno, Dinamovci su na teškoj utakmici u Bernu dokazali kako se od njih mogu očekivati velike stvari u Europi, bez obzira zaigrali u LP ili EL. Pred novinare nakon utakmice izašli su trener Bjelica i kapetan Ademi.

“Trebalo nam je neko vrijeme da se prilagodimo na podlogu. Nadamo se punom Maksimiru u utorak. Imamo rezultat koji nam daje nadu da ćemo ući u Ligu prvaka. Reprezentacija nam može biti vodilja, ono kako su igrali u Rusiji bilo je sve samo pozitivno, to su smjernice koje moramo pratiti”, rekao je trener Nenad Bjelica.

Dvoboj u glavnom švicarskom gradu prokomentirao je i Arijan Ademi.

“Trebalo nam je neko vrijeme da izađemo iz te neke male krize. Dobro smo to napravili i ovih 1:1 je realno. Trener nam je na poluvremenu rekao da vjeruje u nas i da zna koliko smo dobri. Malo nas je podigao. Pokazali smo pravo lice u nastavku, šteta što nismo pobijedili na kraju. Pokazali smo da ova momčad ima muda, karakter. Možemo napraviti velike stvari samo da nam publika bude taj vjetar u leđa i da svi skupa proslavimo ulazak u Ligu prvaka”, izjavio je Ademi.

VELIKI POVRATAK: HRVATSKI PRVOLIGAŠ SE VRAĆA NA SVOJ 112-GODIŠNJI IKONSKI STADION!

BJELICA MORA ČISTITI: Iz Dinama odlazi ovaj trojac!

Komentari

komentara

« Povratak