KAKAV DUO: Pogledajte neobičnu ‘asistenciju’ Ronalda za našeg Mandžukića!

FOTO:

Juventus nastavlja dominirati talijanskim nogometom, a nova žrtva je Lazio. Danima prije utakmice talijanski novinari spominjali su kako Allegri mora gurnuti Mandžukića u prvi plan, u prijevodu da postane partner Ronaldu. I to se dogodilo upravo u ovoj utakmici…

Juve je poveo u 30. minuti preko Pjanića, koji je prekrasno pogodio za vodstvo. BIH veznjak konstantno dokazuje iz utakmice u utakmicu kako je jedan od najboljih veznjaka na svijetu te da uopće ne treba čuditi interes Barcelone i nekoliko engleskih klubova, a i PSG-a.

No, za nas ipak mnogo bitnije je prvi pogodak Mandžukića u ovoj sezoni. Juve je još jednom krenuo u napad, preko desne strane sjajno je prošao Cancelo, koji sjajno ubacuje loptu u protivničkih 16-erac. Činilo se da će Ronaldo to pospremiti za prvi pogodak u dresu Juventusa, ali vratar Lazija očito je zbunio portugalskog majstora koji se spetljao i pomalo na čudan način zapravo ‘asistirao’ Mandžukiću koji sa stilom zakucava loptu u mrežu gostiju. Juve je totalno izdominirao Lazio koji je na loš način otvorio novu sezonu.

Komentari

komentara

« Povratak