HRVATSKA IMA RIJEŠENJE ZA LIJEVI BOK: Odlična predstava Borne Barišića u dresu Rangersa!

FOTO:

Hrvatski reprezentativac, Borna Barišić, nastavio je pružati sjajne igre po dolasku u Škotsku. Čini se da je Steven Gerrard dobro znao što radi kada je Osijeku isplatio 2,5 milijuna eura za ovog lijevog braniča.

Sjajno se snašao kod Gerrarda

U drugoj utakmici škotskog prvenstva Barišić je opet podijelio asistenciju za vrlo važan pogodak. U svom debiju prije dva tjedna uposlio je Godsona za potvrdu pobjede nad St. Mirrenom od 2:0, a sada je upisao svoj drugi asist protiv Motherwella.

Na semaforu je stojalo 2:2, Borna je pretrčao cijeli teren uz svoju lijevu stranu i sjajno pronašao  suigrača Oviemuna Ejaria koji s vrha kaznenog prostora poentira za vodstvo Gerse 2:3. Ipak, do pobjede nisu uspjeli stići jer su u sudačkoj nadoknadi nakon loše reakcije primili pogodak nakon kornera.

Barišić je igrao do 78. minute, dok je Nikola Katić na mjesto stopera odigrao cijeli dvoboj. Navijači slavnog kluba iz Glasgowa su također prepoznali dobru prezentacije mladog Osječanina, te ga na društvenim mrežama pohvalili pozitivnim komentarima.

Ukoliko ovako nastavi biti će sjajno pojačanje za Gerrardovu momčad, ali i za Zlatka Dalića. Borna bi sa svojim imenjakom Sosom trebao dugo godina držati poziciju koja je inače bila problematična kod Vatrenih.

https://streamable.com/xibk0

Komentari

komentara

« Povratak