NOVI VELIKI POSAO: Jedan od ključnih igrača Osijeka seli na Otok!

FOTO:

Osijek bi nakon kapetana Borne Barišića mogao biti oslabljen za odlazak još jednog iznimno važnog igrača. Eros Grezda bi se vrlo lako mogao priključiti nekadašnjem suigraču na legendarnom Ibroxu!

Iako su Osječani zakopčani do grla, pojavila se informacija da albanski reprezentativac seli u redove Glasgow Rangersa i da se posao završava. Krilni napadač je u godinu dana odigrao 26 utakmica za Bijelo-plave i zabio pet pogodaka.

Zadnji put je na terenu bio 13. svibnja protiv Hajduka, od tada je ozlijeđen i nije nastupao. U međuvremenu je objavljeno da se Grezda oporavio i konkurira za nastup, ali do toga još nije došlo. Sve je izvjesnije da niti neće, ne želi riskirati  ozlijedu jer se treba priključiti novom klubu.

Na Transfermarktu vrijedi oko milijun i pol eura, a Gerrard izgleda jako cijeni igrače iz naše lige. Dosada je doveo Nikolu Katića iz Belupa i Erosovog bivšeg suigrača Barišića.

Grezda je u mlađim kategorijama nastupao za Dinamo, potom se otisnuo u Austriju nastupavši za drugu ekipu GAK-a. Nakon toga je igrao za slovenske Aluminij i Zavrč, da bi se vratio u Zagreb, gdje je igravši za Lokomotivu eksplodirao i ostvario transfer u Osijeku.

Njegov igrački uzor je bivši brončani Vatreni, Ardian Kozniku, rodom s Kosova kao i reprezentativac Albanije za koju je upisao šest nastupa i pogodak.

LOPETEGUI, PA JESI LI TI NORMALAN? POGLEDAJTE KAKVU GLUPOST IZVODI TRENER REAL MADRIDA!

KAKVA OBRANA: Pogledajte što je vratar Torina skinuo našem Perišiću u posljednjoj minuti!

Komentari

komentara

« Povratak