SLUŽBENO: Dinamo je upravo objavio vijest godine!

FOTO:

Sve je spremno za sutrašnji spektakl! Dinamo će na Maksimiru ugostiti Young Boyse u uzvratnoj utakmici Play-offa Lige prvaka. Ulog je zaista golem, a to je grupna faza najelitnijeg nogometnog natjecanja. Mogu li Modri napraviti taj korak? Jedno je sigurno: MAKSIMIR ĆE BITI PUN!

Prvi susret u Bernu završio je 1:1, a pozitivan rezultat aktivirao je navijače Dinama na tribine stadiona Maksimir.  Dinamo je danas na službenim stranicama objavio kako je stadion rasprodan dan uoči utakmice. Ulaznica više nema, a na Maksimiru se očekuje preko 30 tisuća navijača.

“Dragi svi, s ponosom objavljujemo – Maksimir je rasprodan”, obavijestili su iz Dinama

https://instagram.com/p/Bm-9ZlNnAZN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Stadion se sutra otvara u 19 sati, a hrvatski prvak poziva sve navijače da dođu što ranije kako bi se izbjegle očekivane gužve kod ulaska.

Dinamo je obavijestio navijače da koriste javni gradski prijevoz ili taksi prijevoz za dolazak na stadion.

“Pozivamo navijače da do stadiona Maksimir koriste javni gradski prijevoz ili taksi prijevoz zbog posebne prometne regulacije na dan utakmice i zbog gužve oko stadiona neposredno prije početka susreta.”

PROMETNA REGULACIJA, 28.8. (UTORAK)

  1. Javno parkiralište kod spomenika Bacača diska (od Spomenika do zapadnog parkirališta stadiona Maksimir) bit će zatvoreno na dan utakmice.
  2. VIP-B parkiralištu ispod zapadne tribine stadiona Maksimir bit će moguće prići vozilima isključivo sa strane tržnice Borongaj (servisnom cestom od Budakove do bazena) i to isključivo uz parking propusnicu izdanu od strane GNK Dinamo.
  3. Na parkiralištu tržnice Borongaj bit će na dan utakmice (28.8.) moguće samo uz predočenje odgovarajuće UEFA parking propusniceDinamo bi se sutra pred svojim navijačima mogao plasirati u grupnu fazu Lige prvaka, a poraženi iz susreta na Maksimiru ide direktno u grupnu fazu Europa lige.

KAKAV SMIJEH: POGLEDAJTE GOSTUJUĆI DRES MANCHESTER UNITEDA!

TREBAMO LI SE ZABRINUTI? Evo još jedan dokaz zašto se HNL tako srozao!

Komentari

komentara

« Povratak