STIGAO NAM JE NOVI SUAREZ: Pogledajte skandalozni ugriz za glavu na utakmici Reala i Atletica!

FOTO:

Rezervne momčadi Real Madrida i Atletico Madrida jučer su odigrale vrlo zanimljivu momčad u sklopu treće španjolske lige. Rezultat je na kraju bio 2:2, ali nakon utakmice se baš i nije pričalo o golovima, potezima… već o novom ugrizu na nogometnim terenima! U glavnoj ulozi su Vinicius Junior i Thaci…

Vinicius Junior ovog ljeta stigao je u Real Madrid iz Flamenga u transferu vrijednom nevjerojatnih 60 milijuna eura. Mnogi nogometni stručnjaci smatraju kako je pravi nasljednik Neymara, no, ovaj talentirani Brazilac morat će se prvo dokazati u B momčadi.

Tako su jučer ‘Kraljevi’ imali gradski derbi protiv druge momčadi Atletico Madrida. Završilo je remijem 2:2, a briljirao je upravo Vinicius Junior s dva pogotka. No, nakon utakmice pričalo se o čudnom dvoboju kapetana Atletico Madrida, Thaci, koji je u stilu Suareza napao ovog super talenta.

Pred kraj utakmice i kod rezultata 2:2, kojim je utakmica završena, Atleticov branič i kapetan Thaci u zračnom dvoboju srušio ga je na tlo, gdje ga je zatim ugrizao za glavu!

Vinicius se na ovo naravno razbjesnio i tražio osvetu, a sudac je situaciju riješio tako što je napadaču i žrtvi dao po žuti karton. 

PA SE TI HVALI PO DRUŠTVENIM MREŽAMA S BOGATSTVOM: DOK JE ON IGRAO, LOPOVI GA „OLAKŠALI“ ZA MILIJUN I POL EURA!

https://www.youtube.com/watch?v=9SiOLnQJyUw

Komentari

komentara

« Povratak