NEKI NOVI ARSENAL: Topnici opasno prijete rušenjem rekorda starog čak 31 godinu!

FOTO:

Angažiranjem španjolskog stručnjaka Unaia Emerya, uprava Arsenala napravila je najbolji potez u nekoliko zadnjih godina. Topnici igraju odlično, poletno, atraktivno i zabijaju mnoštvo pogodaka.

Renesansa Arsenala

Donedavno ismijavani klub pretvorio se u goropadni stroj za pobjede i golove. Nakon dva poraza na teškom startu sezone od Liverpoola i Chelsea, Ozil i društvo nanizali su nevjerovatnih 11 pobjeda zaredom u svim natjecanjima.

Sjajna pobjednička serija londonskog velikana traje od 25. kolovoza, u Premiershipu zaostaju dva boda od vodećih Liverpoola i Citya, prolazak grupe u Europskoj ligi već je praktički osiguran.

Menadžer Unai Emeryj je strašno „galvanizirao“ momčad koja je  vezala idućih 11 uzastopnih pobjeda u svim natjecanjima. Redom su Topnici slavili protiv West Hama (3:1), Cardiffa (2:3), Newcastlea (1:2), Vorskle (4:2), Evertona (2:0), Brentforda (3:1), Watforda (2:0), Qarabaga (0:3), Fulhama (1:5), Leicestera (3:1) i Sportinga (0:1).

Ukoliko svladaju Crystal Palace i onda Blackpool u Liga kupu, u velikom derbiju protiv Liverpoola imaju sjajnu priliku za izjednačiti rekord od 14 vezanih pobjeda! Taj rekord datira još iz davne 1987. godine kada je ih vodio George Graham.

U slučaju da slave u oba dva navrata, protiv lisabonskog Sportinga u Ligi prvaka na svom stadionu moći će i srušiti taj više teško ponovljiv niz.

ŠOK NA OTOKU: Bivšem izborniku Tri lava na rođendan pozlilo tokom emisije, hitno prevezen u bolnicu!

Komentari

komentara

« Povratak