URNEBES U ITALIJI: Evo zašto je kasnila utakmica između Napolija i Rome!

FOTO:

Slobodno se može reći kako je derbi 10. kola odigran u Napulju između Napolija i Rome. Domaćini su imali nevjerojatnu dominaciju, ali na kraju su ipak iščupali bod. Rezultat je završio 1:1, a pogotke su postigli El Shaarawy za Romu te Mertens za Napoli. No, nešto vrlo interesantno događalo se prije utakmice zbog famoznog VAR-a…

Rimljani su poveli u 14. minuti nakon što je poentirao bivši igrač Milana, Stephane El Shaarawy nakon asistencije Undera. Napoli je dominirao ali nikako nisu mogli doći do pogotka. Ipak, spasili su se od poraza tek u 90. minuti nakon što zabija belgijski majstor Mertens.

Tako je to ispao miroljubivi remi, a najviše će razloga za slavlje imati Juventus (28) koji sada bježi Napoliju (22) golemih šest bodova! Na trećem mjestu nalazi se Inter (19), a oni sutra igraju veliki derbi protiv Lazija (18) koji je upravo iza njih na tablici. Na petoj poziciji zajedno se nalazi čak pet klubova: Fiorentina, Sampdoria, Milan, Roma i Sassuolo. Zanimljivo, Rossoneri imaju prilike pobjeći iz tog društva jer u srijedu igraju utakmicu protiv Genoe koja je bila odgođena zbog velike tragedije u tom gradu.

No, zanimljive scene događale su se prije početka utakmice. Sučev zvižduk za početak utakmice morao je pričekati oko desetak minuta jer nije radio VAR! Tako je to bila prva utakmica na kojoj nije radila video tehnologija.

Sudac Massa je objasnio situaciju kapetanima momčadi koji su zbog toga morali pričekati početak utakmice. Srećom pa nije bilo čudnih situacija…

https://twitter.com/Obasi1984/status/1056632044837629952

RAKETA JE SVJETSKA KLASA: POGLEDAJTE MAGIČNU LOPTU NAŠEG RAKITIĆA!

Komentari

komentara

« Povratak