KLOPP NIJE ZLOPAMTILO: Liverpoolov trener želi igrača koji mu je uništio obiteljski dom!

FOTO:

Liverpool je već dobrano usred izrade planova za zimski prijelazni rok. Engleski mediji pišu kako je trener Jurgen Klopp zainteresiran za igrača za kojeg ga baš ne vežu lijepa sjećanja.

Klopp je sve zaboravio

Za Francuza Ousmanea Dembelea se smatralo kako će biti jedan od ključnih pogona u Barceloni, no za sada se više ističe po nedisciplini nego po igri. Naime, mladi Francuz baš i nije u milosti trenera, posebice zbog svog neozbiljnog pristupa treninzima. U posljednjih pet ligaških utakmica skupio je tek 124 minute. Barcelona je za ovog 21-godišnjaka dala dortmundskoj Borussiji oko 105 milijuna eura u ljeto 2017., a već bi u siječnju opet mogao promijeniti klub.

Kao moguća destinacija spominje se Liverpool, na čelu s Jürgenom Kloppom koji već duže vrijeme prati francuskog reprezentativca. U skladu s ovom viješću, britanski Mirror podsjeća i na zanimljivu zajedničku prošlost Dembelea i Kloppa.

Klopp je svojevremeno Dembeleu iznajmio kuću u Dortmundu, koju posjeduje iz vremena kad je ondje obnašao dužnost Borussijina trenera. Mladi Francuz ju je navodno za vrijeme jednogodišnjeg korištenja, tijekom 2016. i 2017. poprilično devastirao. Ipak, čini se kako je Klopp zaboravio nemili događaj te je spreman Dembelea prihvatiti u svoju momčad.

Nagađa se i kako je Liverpool pripravan ponuditi stotinjak milijuna eura za ovaj transfer.

ZATO SI JUNAK NACIJE: Modrić objasnio zašto i u 34. godini ima motiv igrati za Hrvatsku! Odgovor će vas oduševiti…

POŠTENI NOGOMETAŠI JOŠ POSTOJE: Chelseajeva francuska zvijezda odbila prevariti državu i utajiti porez!

Komentari

komentara

« Povratak