NAPOKON: Niko Kovač dobio prvo pojačanje u Bayernu!

FOTO:

Niko Kovač je, čini se, izgubio konce momčadi, senatori svlačionice okrenuli su mu leđa, mediji ga napadaju, legende kluba su se također okrenule protiv bivšeg hrvatskog izbornik, a čini se da jedino uprava kluba stoji iza njega.

Nakon 11 odigranih kola u Bundesligi, Bayern je tek peti s velikih sedam bodova zaostatka za Dortmundom, a poraz u prošlom kolu na Westfalenu samo je pojačao pritisak na Kovača.

Bayern pod hitno treba ozbiljan remont, a da i uprava kluba tako misli, pokazao je i današnji potez. Bayern je predstavio svoje prvo zimsko pojačanje. Riječ je o Alphonsu Daviesu, 18-godišnjem krilnom igraču Vancouvera i prema brojnim stručnjacima jednom od najtalentiranijih igrača MLS lige.

Davies je danas službeno predstavljen i već je odradio prvi trening s novim timom, no na debi će morati pričekati jer tek u siječnju ima pravo nastupa.

Davies je za Vancouver odigrao 81 utakmicu i dao 12 golova, a za reprezentaciju Kanade zabio je tri pogotka u deset utakmica.

Bayern ga je platio oko 12 milijuna eura, no Vancouver će određenu sumu dobiti i kroz bonuse. Na njegovom transferu radio je Hasan Salihamidžić koji ga je danas i predstavio.

SPREMAN ZA NOVI POSAO: SLOVENCI TVRDE DA JE MATJAŽ KEK DOGOVORIO TEŽAK POSAO!

Komentari

komentara

« Povratak