NOVE KONTROVERZE: Kapetan Reala pao na doping testu u finalu LP-a 2017. godine!

FOTO:

Football Leaks nastavlja zabavljati i zgrožavati nogometnu javnost. Naime, iznijeli su nove pikanterije među kojima je i padanje na doping testu Sergija Ramosa!

Španjolski stoper i kapetan Madriđana navodno je dva puta padao na testiranju, jednom se to dogodilo u finalu Lige prvaka 2017. godine protiv Juventusa. Real je u tom dvoboju slavio uvjerljivih 4:1 uz spektakularan pogodak škaricama Marija Mandžukića.

Ovu vijest su europski klupski prvaci vješti prikrili, pa ni Ramos ni klub nisu bili kažnjeni od strane Uefe ili Fife. Informaciju je prva u eter pustila Marca, što su kasnije prenijeli svi važniji svjetski nogometni mediji.

Football Leaks će tako ovom objavom vjerovatno ponovno uzdrmati nogometnu planetu i Kraljevski klub koji se tek nedavno donekle izvukao iz krize. Nije nemoguće  i pokretanje temeljite istrage protiv bivšeg igrača Seville te zaštitnog znaka španjolskog velikana.

https://nogometne-vijesti.hr/solari-jesi-li-dobro-trener-real-madrida-nasmijao-navijace-o-pitanju-tko-bi-uz-luku-trebao-uzeti-zlatnu-loptu/

Komentari

komentara

« Povratak