DALIĆ JE FACA: Evo što je trener Bayera iz Leverkusena napravio zbog našeg izbornika!

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Dalić, u vrlo bitnoj utakmici Lige nacija protiv Španjolske na Maksimiru napravio je revolucionarni potez. U nedostatku pravih lijevih bekova odlučio se na to mjesto postaviti Tina Jedvaja! A ovaj mu se nije mogao zahvaliti na bolji način…

JEDVAJ DOMINIRA!

Nakon reprezentativne stanke vratili smo se klubovima pa su tako jučer vrlo važnu utakmicu odigrali Bayer Leverkusen i Stuttgart. ‘Apotekari’ se pokušavaju vratiti mjestima koja vode u Europu dok Stuttgart će čini se imati strašnu borbu za ostanak. Bayer je slavio 2:0, ali nas je fascinirao jedan detalj sa ove utakmice.

Naime, trener Bayera, Heiko Herrlich odlučio je kopirati Zlatka Dalića! Da, Tin Jedvaj započeo je ovu utakmicu na lijevom boku i igrao je do 66. minute. Prema poznatom portalu ‘whoscored.com’ hrvatski reprezentativac dobio je vrlo dobru ocjenu 6,9. Čisto za usporedbu, kolega na desnom beku Bender dobio je slabiju ocjenu 6,5. No, slučaj je isti kao kod Jedvaja, jer to nije njegova primarna pozicija.

Obojica su, može se reći, odradila odličan posao jer Bayer nije primio pogodak.

Eto, izgleda kako svi vole i cijene Dalićeve ideje jer ova se pokazala zaista odličnom!

STIGLE NOVE INFORMACIJE: IZBORNIK BIH NAKON TRI SATA U OPERACIJSKOJ SALI ZADRŽAN NA INTENZIVNOJ NJEZI!

ČUDESNE SCENE: Čak 50 tisuća navijača na treningu Boce uoči finala!

VELIKE RIJEČI: EVO KAKO JE TRENER JUVENTUSA POHVALIO DUO MANDŽUKIĆ-RONALDO!

Komentari

komentara

« Povratak