DOSTA MU JE MOURINHA: De Gea postaje najplaćeniji vratar svijeta!

FOTO:

Približava nam se zimski prijelazni rok, a s njim dolaze i one ‘popularne’ špekulacije. Navijači se toplo nadaju kako će njihovi voljeni klubovi napraviti prave poteze kako u konačnici došli do trofeja u tekućoj sezoni. Glavni akter ove priče je David De Gea!

‘Crveni vragovi’ nikako da naprave momčad koja bi se borila za naslov u Premiershipu, a također su daleko od favorita za osvajanje Lige prvaka. Mnogi su itekako frustrirani Mourinhom, koji ih redovito blati putem medija i to uglavnom donosi kontra efekt. United igra loše i navijači to jako dobro vide, osim samog Mourinha koji će se braniti do posljednjeg dana.

No, sada bi mogao ostati bez sjajnog igrača, a u pitanju je David De Gea! Daily Mail tako piše kako ovaj španjolski vratar na stolu ima ponudu od čak 300 tisuća funti tjedno! To mu nudi francuski PSG koji će morati malo ohladiti od velikih odšteta s obzirom da su malo muljati s financijskim fair play-om.

David briljira u dresu Manchester Uniteda, ali svjestan je kako ne može sve sam napraviti. Ono što fascinira je da njegov ugovor istječe idućeg ljeta i PSG već može krenuti u akciju prvog siječnja, a to bi mogao biti golemi udarac za Manchester United koji bi tako ostao bez velikog simbola.

Ostaje za vidjeti hoće li Španjolac prihvatiti bogatu ponudu PSG-a ili će ostati vjeran Unitedu…

VULIĆ KAO DA JE PAO S MARSA: HAJDUKOV TRENER OPET ISPALIO NEVJEROJATNU IZJAVU KOJA ĆE VAS NASMIJATI!

OPSADNO STANJE U ARGENTINI: Derbi stoljeća se ponovno morao odgoditi!

Komentari

komentara

« Povratak