VELIKA PROMJENA: Robben oduševio navijače s riječima upućenim Kovaču!

FOTO:

Je li kriza napokon gotova? Moguće da je! Bayern je potpuno deklasirao Benficu u sklopu 5. kola Lige prvaka i tako osigurao nokaut fazu Lige prvaka. No, trebat će potvrditi prvo mjesto kako bi se vjerojatno izvukao što lakši protivnik. U posljednjem kolu idu u goste Ajaxu i tamo samo ne smiju izgubiti.

Na sinoćnjoj utakmici posebno su briljirali dvostruki strijelci Arjen Robben i Robert Lewandowski. Pogodak je još postigao Franck Ribery. Također se istaknuo dvostruki asistent Kimmich.

Arjen Robben bio je posebno emotivan nakon utakmice i baš zbog njegovih riječi moguće da je došlo do buđenja u Munchenu:

“Normalno je da se trenera kritizira, to je čak dobro jer razbudi i momčad. Ponajviše mi je drago zbog trenera. Ovo je za njega. On je jedan od nas i nije lijepo čuti sve te priče. Dobivamo zajedno, gubimo zajedno, ali večeras mi je drago zbog Nike. Jedan je od nas i on se ubija za klub”, rekao je emotivno nizozemski ofenzivac. Trener je također bio zadovoljan viđenim:

“Napokon smo došli do pobjede koja nam je bila jako potrebna. Jako dobro smo se branili, jedino smo malo popustili na samom početku drugog djela, točnije u prvoj minuti. Zabili smo prekrasne golove. Momčad je nagrađena za dobru igru, a mi smo prvi puta u puno tjedana odigrali pravih 90 minuta. Momčad ima kvalitetu, svi to znamo, a čini se kako su nam potrebne – jake utakmice!”, rekao je Niko Kovač nakon utakmice, a sportski direktor Hasan Salihamdžićpotvrdio je njegov status kao trenera:

“Rezultat i igra govore sami za sebe. Igrači su napokon odigrali za klub i trenera. Hoće li Kovač voditi momčad u Bremenu? Naravno! Je li bilo kontakta s Wengerom? Ne, sto posto tvrdim da nije bilo!”

Bayernu sada slijedi gostovanje kod Werder Bremena i tu jednostavno ne smiju kiksati s obzirom da već tri utakmice u Bundesligi ne znaju za pobjedu…

BISER GODINE: LIVAJA SE VRATIO NAKON ČETIRI UTAKMICE SUSPENZIJE I ODMAH ZARADIO NOVI CRVENI KARTON!

KAKVA LUDNICA: Grci na stadionu gađali Ajaxove navijače Molotovljevim koktelima!

 

Komentari

komentara

« Povratak