KRAMA, BUDE DOŠAO NOVI NIZ: Evo što je Kramarić poručio nakon prekida čudesnog niza!

FOTO:

I to je završilo! Nažalost po našeg Kramarića stigao je kraj njegovom nevjerojatnom nizu u kojem je trpao u devet uzastopnih utakmica. Veliki kiks napravio je i trener Hoffenheima, ali sudeći po objavi putem svog Instagrama, Krama je motiviran da to sve ponovi!

Podsjetimo, čudesni Kramarićev niz započeo 7. studenog kad je zabio Lyonu. Nakon toga Kramarić je zabijao redom Augsburgu, Španjolskoj, Engleskoj, Herthi, Šahtaru, Schalkeu, Wolfsburgu i Cityju.

Pogodak Cityju Kramarića je upisao u povijest, budući da je sad postao jedan od samo trojice igrača u europskim najjačim ligama kome je to uspjelo. Ovo što je napravio Kramarić do sada je pošlo za rukom samo Cristianu Ronaldu i Lionelu Messiju.

Nažalost, Nagelsmann je napravio pravu glupost jer je odlučio zamijeniti Kramarića u 63. minuti. Prema Kickeru trener Hoffenheima ispričao se Kramariću jer nije znao za njegov niz?!

No, bilo kako bilo, Krama je malo poslije današnje utakmice odlučio javiti se putem svog službenog instagram profila. Hrvatski napadač oduševljen je činjenicom što se našao iza dva najveća nogometaša (Ronaldo i Messi) u povijesti. Također je iskreno kazao kako je tužan i razočaran zbog zamjene, no zatim je istaknuo kako život ide dalje te kako će se potruditi ponoviti tako nešto. I mi isto vjerujemo kako će doći do toga, a onda neka sruši Argentinca i Portugalca. Bilo bi prekrasno…

Komentari

komentara

« Povratak