NEBULOZA ILI OPTIMIZAM S POKRIĆEM? Evo zašto Oreščanin tvrdi da će Hajduk i iduće sezone zaigrati u Europi!

FOTO: Igor Soban/PIXSELL

Mnogo problema imao je trener Hajduka, Siniša Oreščanin, uoči dvoboja na Maksimiru protiv Dinama. Nažalost za njega i njegove izabranike, upisali su poraz. Podsjetimo, Siniša je preuzeo Hajduk nakon što je Vulić kiksao kod kuće protiv Slaven Belupa.

Novi trener Hajduka zatim je slavio u dvobojima protiv Rudeša i Istre, ali je ispao iz hrvatskog kupa u dvoboju protiv Osijeka. I sada je upisan poraz u prvenstvu kod Dinama. No, Oreščanin je ipak optimist i smatra kako ćemo na proljeće gledati sasvim drugi Hajduk.

“Dinamo je Dinamo. Bilo je za očekivati kako će nas pritiskati kako bi što prije poveli. Međutim, nakon što su zabili gol, uspjeli smo se stabilizirati i uspostaviti igru koju smo dogovorili.Dinamo je imao nekoliko prilika, mi poluprilika i žao mi je što nas rezultat nije na kraju malo nagradio, no što je tu je. Vidio sam puno pozitivnih stvari i mislim da smo na dobrom putu s novim, mladim igračima koje uvodimo u prvu momčad.”

Hajduku sada četvrto mjesto, posljednje koje vodi u Europu bježi osam bodova:

“Budući da sam vidio mnoštvo dobrih stvari, misim da na kraju ipak možemo doći do minimalno četvrtog mjesta”, završio je Oreščanin.

NEVJEROJATNI POGODAK: POLJSKI MAESTRO PREKRASNO POGODIO IZ SLOBONJAKA!

A SADA ČEKAMO ŽDRIJEB: Nenad Bjelica poslao sjajnu poruku na pitanje koga želi dobiti u Europa ligi…

Komentari

komentara

« Povratak