OČEKUJE NAS VRUĆA ZIMA: Barcelona poslala službenu ponudu za Chelseavog braniča!

FOTO:

Barcelona želi naći adekvatnu zamjenu za Samuela Umtitija koji se muči s ozljedom koljena. Potencijalno su pojačanje našli  u redovima londonskog Chelsea.

Barca poslala ponudu na Stamford Bridge

Chelseaev branič, 22-godišnji Andreas Christensen prvi je na popisu lista želja velike Barcelone. Kako pišu španjolski mediji, katalonski je klub već poslao službenu ponudu na Stamford Bridge. Također, Barca je već u kontaktu s agentom mladog Danca, koji je ujedno i Andreasov otac.

Prošle sezone Christensen je uspio naći svoje mjesto u momčadi pod vodstvom tadašnjeg trenera Antonija Contea. Štoviše, na kraju je čak proglašen „Chelseaev mladim igračem godine“! Na žalost, kod novog trenera, Maurizija Sarrija mu ne ide tako dobro stoga ne čudi kako želi otići.

„Ako pitate bilo kojeg igrača koji ne igra je li zadovoljan, naravno da će reći da nije. Svi žele igrati.“, kazao je prošli mjesec Christensen pa nastavio:

„Sve što mogu poduzeti je nastaviti trenirati i truditi se. Moram čekati svoju priliku i pokazati treneru da može računati na mene. Neigranje nije zabavno.“

Vrijednost ovog danskog braniča, prema Transfermarktu iznosi oko 40 milijuna eura!

NAKON PORAZA OD LIVERPOOLA: Iker Casillas diskretnom objavom na Twitteru brutalno „spustio“ Mourinhu!

NASTAVLJA SE PROTEST: Navijači španjolskog velikana zgroženi zbog najavljene prodaje kluba američkom biznismenu!

Komentari

komentara

« Povratak