BAYERN NAŠAO ZAMJENU ZA ROBBENA: Kovač „krade“ ubojitog napadača!?

FOTO:

Kako je Nizozemac Arjen Robben najavio kako nakon ove sezone odlazi iz Bayern Munchena, uprava kluba se bacila na traženje dostojnih zamjena.

Bayern našao zamjenu?

Bayern Munchen je u ozbiljnim kalkulacijama glede pojačanja momčadi. Najnovije vijesti govore kako je Bayernova glavna meta napadač Rome Cengiz Under.

Bavarci, na čelu s našim Nikom Kovačem ovog 21-godišnjaka vide kao zamjenu za Arjena Robbena. Međutim, ESPN tvrdi kako su za Undera ozbiljno zainteresirana i dva velika engleska kluba – Arsenal i Tottenham. Osim njih, navodno ga već mjesecima skautiraju i Manchester City i Manchester United.

Ovaj mladi Turčin ove je sezone  u 14 ligaških nastupa za Romu upisao četiri asistencije i dva pogotka. U Ligi prvaka je zabijao tri puta i asistirao u dva navrata. Iako u Romi nisu skloni njegovoj prodaji, nagađanja da bi za njega mogli dobiti oko 50 milijuna eura vrlo vjerojatno će ih „udobrovoljiti“.

U svakom slučaju, njemački mediji tvrde kako je čak i tradicionalno štedljivi Bayern, u ovom slučaju, spreman „odriješiti kesu“.

TRANSFER ŽIVOTA: Lovre Kalinić potpisuje za bivšeg europskog prvaka!

SVLAČIONICA PRESUDILA: Englezi otkrili kako su samo ova dva igrača bila za ostanak Mourinha!

Komentari

komentara

« Povratak