NIKSI IPAK ODLAZI IZ MOSKVE? „Mislim da nismo spremni toliko potrošiti na jednog igrača!“

FOTO:

Usprkos sjajnim igrama u ruskom CSKA, Nikola Vlašić bi od sljedeće sezone mogao zabijati golove na nekoj drugoj destinaciji. Iako je hrvatski reprezentativac izrazio veliku želju za ostankom u ruskoj prijestolnici, klub koji ga je doveo na posudbu ipak nema dovoljno financijskih sredstava da ga zadrži za stalno.

„Everton je platio Hajduku gotovo 11 milijuna eura. Tražit će barem jednak novac za njega da vrati ulaganje, a još ga i mnogi prate. Mislim da nismo spremni potrošiti toliko na jednog igrača iako je Vlašić sjajan”, izjavio je direktor CSKA, Roman Babajev.

Rusiju je zahvatila ekonomska kriza, klubovi poput Zenita i CSKA više ne šalju basnoslovne ponude…

“U današnje vrijeme kupiti igrača u ruskom prvenstvu za više od 10 milijuna eura je potpuno nerentabilno, s obzirom na ekonomsku situaciju u zemlji. A potrošiti više od 15 milijuna u Rusiji je trenutno na granici ludila, po pitanju poslovanja i zdravog razuma.”

No, nema zime za mladog Vlašića, bivši Hajdukovac igra sjajno i sigurno će naći sredinu koja će mu najviše odgovarati. Mediji pišu da je na korak do odlaska u Serie A, Inter i Milan se zanimaju za njegove usluge.

TALIJANI OČARANI MANDŽOM: „SAVRŠENO FUNKCIONIRA S RONALDOM, ON JE TAJNA USPJEŠNOG JUVEA!“

JE LI OVO SVE? Evo što je Allegri rekao za Mandžukića!

PROBLEMI U INTERU: TALIJANSKI GIGANT ŽESTOKO KAZNIO NAINGGOLANA!

Komentari

komentara

« Povratak