PROBLEM STADION: Izbornik Dalić dao fantastičan odgovor!

FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL

Složit ćemo se da smo mi Hrvati uistinu nevjerojatni talenti što se tiče sporta, ali smo zato isto toliko antitalenti kad je u pitanju izgradnja tog ‘prokletog’ stadiona. Ovih dana je opet glavna tema Dinamo, a tamo je čak predsjdnik kluba izjavio kako Modri kreću u izgradnju novog stadiona. A što ćemo s nacionalnim stadionom? O tome je svoje viđenje dao aktualni izbornik Hrvatske, Zlatko Dalić, koji je odradio zanimljiv intervju za index.hr.

Glavnu novinarku indexa, Deu Redžić, zanimalo je što izbornik misli o dolasku Vatrenih na Poljud te je li za izgradnju nacionalnog stadiona:

“Ne vidim prepreke za to. Bio bih presretan da vratimo reprezentaciju na Poljud. Narod iz Dubrovnika, Solina, Omiša, Primoštena i cijele Dalmacije želi gledati Hrvatsku u Splitu. Hrvatska želi igrati u Splitu. I ja uvijek rado dolazim u Split, ovdje se osjećam sjajno, hajdukovac sam i to ne krijem”, započeo je Dalić pa nastavio o nacionalnom stadionu:

“Mislim da je greška pričati o nacionalnom stadionu. Nama treba hrvatski stadion, u Splitu, Osijeku, Rijeci, Varaždinu. Svaki hrvatski stadion je nacionalni stadion. Mi smo hrvatska reprezentacija, a ne reprezentacija jednog grada. To zaslužuju svi Hrvati u Hrvatskoj. Istina je da moramo više ulagati u sport jer sport promiče Hrvatsku u svijetu. Svi znaju za Hrvatsku zbog njenih sportaša. Treba uložiti sredstva, ali i motiv da to iskoristimo”, zaključio je hrvatski izbornik.

MANJAK BONTONA ILI OPRAVDANI RAZLOG? JEDAN OD NAJBITNIJIH LJUDI U HAJDUKU IZOSTAO S KOMEMORACIJE LEGENDARNOM ŠPACI!

JOŠ NIJE ZA OTPIS: Legendarni Brazilac potpisao za vodeću momčad turskog prvenstva!

Komentari

komentara

« Povratak