BOLESNI ENGLEZI: Lovren u momčadi kola, a oni mu posvetili posprdni tekst!

FOTO:

Pouzdani stoper Liverpoola, Dejan Lovren, ove sezone nije se previše naigrao. Naravno, popularni ‘Dejo’ dao je cijelog sebe u Rusiji na Svjetskom prvenstvu gdje smo dogurali do finala.

Zbog toga je hrvatski stoper propustio čak 7 uvodnih ligaških utakmica. Zaigrao je tek u Liga kupu protiv Chelseaja, a tu utakmicu su Redsi izgubili na Anfieldu 1:2. No, nakon toga njegova statistika u Premiershipu je fascinantna.

Lovren je odigrao sedam utakmica, a čak šest utakmica je završilo pobjedom Liverpoola. Obrana je primila samo dva pogotka (Cardiff i Man. United)! No, tek sad je stiglo priznanje koje je naš stoper vjerojatno zaslužio i prije.

Garth Crooks, koji nakon svakog kola Premier lige na BBC-ju bira idealnu momčad, uvrstio je Lovrena u posljednju ekipu uz pomalo posprdni popratni tekst:

“Bolje vam je da slikate ovo! Lovrena nećete viđati u mojoj momčadi kola jer s njim su u obrani igrači koji su daleko češće ovdje: Van Dijk, Robertson, Alexander-Arnold. No kada zabijete iz poluvoleja onako kako je to Lovren napravio protiv Newcastlea, mora se napraviti iznimka.”

Podsjetimo, Lovren je u dvoboju protiv Newcastlea postigao prekrasnu golčinu s kojom je načeo protivnika.

PIRLO IMA PLAN ZA SVOJE: “NADAM SE DA ĆE GA JUVE DOVESTI, TO BI BILO SJAJNO!”

STVAR JE IZMAKLA KONTROLI: Šef Serie A poslao alarmantnu poruku!

Komentari

komentara

« Povratak